CAT | ESP
INICI  |  ENLLAÇOS  |  LOCALITZACIÓ  |  CONTACTE
 
ASSESSORIA

Oferim serveis d’assessorament a particulars i empreses dels assumptes fiscals i laborals.

També assessorem els nostres clients dels tràmits amb l’ Administració: Ajuntaments, Servei de Trànsit, Registre de la Propietat, Consell Comarcal i altres. El nostra client rebrà suport i ajut en tots aquells àmbits on pugui ser-li necessari.

Fiscal
Les noves TIC ens permeten la realització de les gestions tributàries de manera telemàtica, evitant la pèrdua de temps dels nostres clients i agilitzant el temps d’actuació.
Els constants canvis legislatius en matèria fiscal i tributària requereixen d’un assessorament especialment personalitzat per vetllar les repercussions fiscals que puguin afectar a la seva empresa.
 
Laboral
Les variacions constants de la normativa laboral i de seguretat social exigeixen un assessorament rigorós a les empreses.

Li oferim una òptima gestió laboral que comportarà seguretat i tranquil·litat a la seva empresa. La nostra intervenció es dirigeix a tot l’àmbit laboral, posant al seu abast tots els serveis que afecten als elements integrants de la relació de treball dins l’empresa.


Per a més informació contacti amb nosaltres.
 
Últimes notícies:
TERRENYS A LA PLANA EN VENDA
TERRENYS A LA PLANA EN VENDA
ANIMALS CINEGÈTICS MUSSAP
NOVETAT AUTOS MUSSAP Inclouran els danys al vehicle per col?lisió directa amb animals cinegètics (SENSE COST) Requisits: 1) Totes les pòlisses de nova producció a partir d'avui dia 1 de juny, Totes les pòlisses de cartera a mesura que vagin vencent a...
ENGINYERIA: CERTIFICACIONS ENERGÈTIQUES
El Reial Decret 235/2013 del 5 d'abril i publicat en el Butlletí Oficial de l'Estat nº 89 aprova el Procediment Bàsic per la Certificació d'Eficiència Energètica d'Edificis, tant de nova construcció, com existent. Des de l'1 de Juny del 2013...
NOVES CAMPANYES I CALENDARIS 2018
Encara queden calendaris de taula i de paret de 2018. Podeu aconseguir-ne un si sol·liciteu un pressupost d'algun dels nostres serveis oferts A LES NOVES CAMPANEYS: SOM LA RESPOSTA!. Si ja sou clients podeu passar-ne a buscar un. (Unitats limitades) * Si teniu curiositat podeu veure el...


 

ESPEL - Finques - Assessoria - Enginyeria - Assegurances - Tel. 972 162 180 - Fax: 972 861 309
C/ Camprodon, 51 - 17401 - ARBÚCIES (Girona) - Nota Legal

Espel Linkedin
Facebook Assessoria Espel

Disseny web Girona